top of page
Götene powered by Fronteq - logo (2).png

GÖTENE

Götene som merke har eksistert siden 1950-tallet. Götene sitt produktutvalg består av et bredt utvalg robuste skuffer og redskaper for gravemaskiner. Innenfor Götene sitt produktutvalg finnes også det nye, sikre, vedlikeholdsfrie og merkeuavhengige redskapsfestet G-LockTM.
Med G-Lock er det ikke mulig å jobbe med gravemaskinen med mindre redskapet er låst fast og sikkert.

DJUPSKOPA GP.png

Djupskopa GP

Kraftfulle skuffer fra 420 til 1450 liter. Vi har et stort standardutvalg, men tilpasser produktet etter kundens ønsker. Det finnes mange ulike typer tilbehør som for eksempel "helskjermer",

"sidemotstandbeskyttelse", "trubbskår" osv. Skuffene leveres som standard med tenner, men kan også fås med bladtenner eller forlengede kniver.

Flexskopa.png

Flexskopa

Dersom du skal rense berg, er denne skuffen en av de beste løsningene på markedet. Skjæret kan mekanisk vippes 40 grader i begge retninger, og sliteskjæret er boltet og utskiftbart. Fjern rototilten, og du sparer både aksler, sylindere og bøssinger. Finnes i bredder fra 920 mm til 1 600 mm.

Skjermbilde 2024-04-09 kl. 20.37.51.png

Djupskopa - Nordic

Dybdesskuffer med tenner eller forlenget skjære. Noe konisk åpningsvinkel for utkast under normal graving. Designet for vanlig dyp graving i middels hardt materiale.

Götene & Ufo powered by Fronteq - logo.png

Götene og Ufo

Et kombinert utvalg av produkter fra Götene og Ufo

bottom of page