top of page

Importør

Som stolte importører av anerkjente merker som Davino, Gøtene/UFO/Siljum, SMC og GA Sweden, sikrer vi tilgangen til det aller beste innen anleggsutstyr. Vår rolle som importører styrker vår evne til å tilby våre kunder førsteklasses produkter med pålitelighet og kvalitet som kjennetegner vårt rykte i bransjen.

D'Avino

D’Avino er en italiensk familiebedrift som har produsert maskiner siden 1950-tallet. Dette er maskiner av meget høy kvalitet som er utviklet over mange år. Maskinene (D12 og 120TW) er unike med sin 4-hjullstyring med 3 forskjellige svingmoduser. Maskiner med lav egenvekt, for en høyere lovlig nyttelast på vei. Alle disse maskinene blir registrert på hvite skilter som motorredskap.

Fra 6 tonn til 11.675 kg nyttelast!

2

Gøtene/UFO/Siljum (Fronteq)

Götene Ufo AB er et godt etablert og rikt selskap som har vært dedikert til sveising og maskinering av høyfast konstruksjonsstål helt siden oppstarten i 1953. I løpet av de siste 20 årene har fokuset vært på design, produksjon og salg av redskaper til gravemaskiner og hjullastere. Målet deres er å lede utviklingen av kvalitetsprodukter til byggebransjen.

De er et selskap som alltid setter kunden i sentrum, og gir aldri opp før kunden er fornøyd.
I 2015 ble Umeå Försalgning AB anskaffet og selskapene ble deretter slått sammen til ett.

3

SMC

Tilbehør gravmaskiner til demolering/rivning (2022)

4

Gasweden

GAsweden AB og Golden attachment ltd. produserer mange forskjellige redskaper for entreprenør og landbruk. Disse lagerføres og distribueres fra deres lager i Motala. Produktene selges av forhandlere over hele Norden.
bottom of page