top of page

Forhandler

Som dedikerte forhandlere av ledende merker som Engcon, Drivex, Husqvarna, Gjerstad, Hella maskin, Combi Part, Nils A Mørk Maskin og flere, er vi stolte av å tilby våre kunder et nøye utvalgt spekter av høykvalitets produkter. Vårt forhandlerengasjement styrker vår evne til å tilby varierte løsninger og unike tilpasninger som oppfyller de spesifikke behovene til våre kunder.

Engcon

Engcons ledende globale markedsposisjon er basert på en historie som strekker seg tilbake til midten av 1980-tallet da tiltrotatoren var en ny oppfinnelse og Stig Engström var overbevist om at den ville endre gravemaskinindustrien. Siden selskapet ble etablert i 1990 har Engcon vært sentrert rundt produktutvikling og sluttbrukerfokus – noe som blant annet har resultert i flere priser og fortsatt er en viktig bærebjelke for selskapets fremtidige utvikling.

2

Drivex

Selskapet ble grunnlagt i Edsbyn 1969 av tre brødre som fremdeles er deleiere i selskapet sammen med sine familier. I Edsbyn har de produsert redskaper til maskinfirmaer og veidrift siden 1992, og va-remerket DRIVEX er i dag bransjeledende.Samtlige produkter i deres brede produktsortiment blir fremstilt i deres egne lokaler i Edsbyn.Her skjer dessuten all produktutvikling, og her ligger også lageret

3

Husqvarna

Husqvarna, et anerkjent navn innen anleggsbransjen, de tilbyr en bred portefølje av anleggsprodukter, komprimeringsverktøy, sager og mye mer. Deres pålitelige og innovative løsninger er designet for å møte de høyeste kravene til kvalitet og ytelse, og vi er stolte av å være forhandlere av deres produkter. Med Husqvarna i vår portefølje, kan du forvente deg pålitelighet, holdbarhet og eksepsjonelle resultater i hvert prosjekt.

4

Gjerstad

Gjerstad leverer utstyr til anleggsmaskiner i hele Norden. De har levert kvalitet i over 50 år! Deres strategi er å vokse med høyere volum på deres kjerneprodukter, samtidig som de  stadig søker nye produkter og markeder for ytterligere vekst. Gjerstad er i dag en virksomhet under Construction Equipment Group AS (cegroup.no).

4

Hella Maskin

Hella Maskin AS er spesialister i anleggsteknologi, maskinstyring, vekter, håndholdt måleutstyr, dataflyt og dokumentasjon. 

Videre er de også en av pionerene innenfor ’maskinstyring’ i Norge. Siden 1995 har de hatt agenturet på maskinstyring fra NOVATRON, som er et av de ledende produktene på markedet. Hella Maskin har hovedkontor på Stathelle og avdelinger over hele Norge.

Combi Wear Parts

Vi er forhandler av Combi Wear Parts. En produsent vi finner blandt de aller beste i verden. CWP er representert over hele verden og vi er stolte av og ha produktene deres i vårt sortement.

Nils A Mørk Maskin

Mørk Maskin AS har designet, utviklet og produsert traktortilhengere og utstyr til landbruk og entreprenører siden 1998. Deres kjente merkevare Gigant er Norges mest solgte traktortilhenger.

Get in Touch

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page